26 oktober 2021
ptroom-logo

Tip voor fitness in Rotterdam

Lukt het jou niet om de doelstellingen die jij voor jezelf hebt gezet op het gebied van fitness te behalen? Dan is fitness Rotterdam onder begeleiding van een personal trainer de ideale manier om jouw persoonlijke doelstellingen te gaan bereiken. Tijdens deze 1 op 1 training zal je namelijk uitermate goed worden begeleid tijdens de fitness. 

De beste manier van fitness 

De personal trainer beschikt over de benodigde ervaring en kennis om iedereen ongeacht het niveau naar zij zich op dat moment op beiden te begeleiden en te helpen. Zo kun je voor fitness Rotterdam terecht voor het opbouwen van meer spiermassa, afvallen of om simpelweg fitter te worden. Tijdens de personal trainer zal je specifieke en gevarieerde oefeningen opgelegd krijgen van de personal trainer. Deze oefeningen zal je ten aller tijde in juiste houding uitvoeren om blessures te voorkomen en de personal trainer zal jou pushen om alles uit jezelf te halen. Zo zul je na elke training een stapje dichterbij het behalen aan jouw persoonlijke instellingen zijn.

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Voeding telt tussen de 70 en 80 procent mee of jij jouw persoonlijke doelstellingen zal gaan behalen of niet. Tijdens het kennismakingsgesprek met de personal trainer zal jouw voedingspatroon daarom ook uitgebreid ter sprake komen. De personal trainer zal aan de hand van jouw voedingspatroon een voedingsschema opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke en lekkere manier gaat werken aan jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness.