Tip voor een goede personal trainer in Arnhem

Wil je graag jouw persoonlijke fitnessdoelen behalen maar lukt jou dit niet met het zelfstandig sporten in een sportschool? Dan is een personal trainer Arnhem absoluut wat voor jou.  

Een training die past binnen jouw drukke agenda 

Bij 30Pt wordt er getraind met behulp van EMS trainingen. Dit zijn trainingen die 30 minuten duren. Deze trainingen van 30 minuten zijn net zo effectief als een normale training van een uur.  Hierdoor zul je naast jouw drukke agenda met werk, familie en hobby’s nog personal trainingen kunnen volgen en werken aan jouw persoonlijke doelen. Wil je afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpelweg fitter worden? Dan ben je bij 30PT absoluut aan het juiste adres. Jouw sportkleding en andere spullen die je nodig hebt voor het sporten zal al in de fitnessruimte liggen waardoor je niet eerst langs huis hebt om jouw spullen op te halen. je zult daarom na het aankleden binnen 30 minuten weer buiten staan. 

ems-training

Een personal trainer van 30Pt 

Het trainen met een personal trainer is effectiever dan het training in groepjes. De aandacht zal alleen op jouw gefocust zijn wanneer je ervoor kiest om personal training te volgen. Met het trainen in groepjes zal de aandacht van de trainer namelijk verdeeld zijn. Wanneer je voor een personal trainer Arnhem van 30PT kiest zal er een intakegesprek plaats vinden. tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jouw persoonlijke doelen en voedingspatroon. De juiste voeding is namelijk essentieel voor het behalen van de gewenste resultaten.