5 december 2021

Schoenen trends van 2020

Om te weten welke schoenen jij dit jaar moet kopen gaan wij behandelen wat voor trends je gaat zien bij schoenen in het jaar 2020. Wat voor onderdelen moet je op letten en wat voor vormen ga je terugzien dit jaar?

Ketting

Ja een ketting, de chain trend zul je weer terug zien komen, dit is niet een bepaalde schoen dus zal het waarschijnlijk wel op alle soorten schoenen uiteindelijk te zien zijn. Hoe kun je hier goed op in spelen? Nou zorg ervoor dat je eerst kijkt of je niet nog een paar schoenen hebt met kettingen en trek ze gewoon aan.

Kitty heals

Ja deze hoogte van hak zag je ook al vorig jaar opkomen met de hakken. Het is namelijk een hakje van niet veel hoger dan 2/3 centimeter. Dit zie je ook weer terugkomen met de mary jean hak (waar de hak uitmondt in een klein dopje)

Kleurrijk

Ja dit jaar zien we kleuren weer terugkomen in schoenen overal. High boots of ook wel knee boots in allerlei kleuren. Maar de kleurrijke trend geld niet alleen voor de hakken en laarzen. We verwachten ook weer allerlei sneakers in kleurrijke varianten. Dus ga er maar vanuit dat de classis nike air max 1 weer te vinden is in meerdere kleuren.

Split teen

Ja ik zelf ben hier zo geen fan van maar je ziet het toch ergens opkomen. De schoen waar de grote teen apart wordt gehouden. Zoals een slipper maar dan in een laars of een hak. Ik denk dan ook dat deze trend vooral in de highfashion omgeving zal blijven.

Bron: https://www.sneakers.nl/