26 oktober 2021
personal training Zaandam

Kwalitatieve personal training Zaandam

Ben je woonachtig in Zaandam en omgeving en ben je op zoek naar kwalitatieve personal training Zaandam omdat je wilt gaan sporten onder begeleiding van een goede personal trainer?Dan ben je bij Stoneheart Fitness aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor Stoneheart Fitness 

Je bent voor goede personal training Zaandam bij Stoneheart Fitness aan het juiste adres omdat de personal trainer van deze sportschool meer dan 14 jaar ervaring hebben en de personal trainer een gediplomeerd fysiotherapeut is. Het is namelijk erg belangrijk dat je in de juiste houding zult zitten tijdens het uitvoeren van de oefeningen om blessures te voorkomen. De personal trainer heeft tevens ook erg veel kennis , ervaring en verstand over het menselijk lichaam, de juiste voeding en persoonlijk begeleiding. Tijdens de training zul je worden gepushed om alles uit jezelf te halen waardoor jouw persoonlijke doelstellingen eerder worden bereikt. 

personal training Zaandam

Een intakegesprek met de personal trainer

Voordat de personal training Zaandam begint zal er eerst intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gepraat over jou persoonlijk doelstellingen en huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl en door de juiste voeding zul je jezelf fitter en energieker voelen. Na het gesprek zal de reposant rainer daarom ook een opmaat gemaakte voedingsschema voor jouw opstellen. Dit voedingsschema zal zijn gebaseerd op voeding die jij lekker vindt waardoor je op een lekkere en verantwoordelijke manier zult gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.