26 oktober 2021
Mountainbike huren Leersum

Genieten in de vrije natuur

Er is niets fijner dan optimaal te genieten in de vrije natuur, een mooie fietstocht door de bossen heen over prachtige slingerende bospaden. Met een mountainbike kun je alle soorten ondergronden aan, zandpaden, door de bossen en zelfs bergachtige paden die glooiend omhoog en naar beneden gaan. Mountainbike huren Leersum is niet voor niets populair, lekker met een vriendengroep of familie een dagje eropuit trekken en je conditie even testen. Er zijn zowel routes voor de beginnende als de gevorderde fietsers. Grote voordeel is dat je zelf geen mountainbike hoeft te hebben, iedereen kan de routes dus fietsen.

Met het hele bedrijf op pad

Een sportief uitje met het hele bedrijf is natuurlijk ook mogelijk, bij Mountainbike huren Leersum kun je namelijk met hele grote groepen ook terecht. Lekker met het hele bedrijf even aan teambuilding doen, of maak er een wedstrijd van om de sfeer nog meer te verhogen. Er zijn meer dan genoeg uitdagende routes die voor iedereen zijn geschikt, wil je de medewerkers echt tot het uiterste laten gaan? Kies dan een route waarbij er over verschillende ondergronden en hoogtes moet worden gereden. De fietsen kunnen op een gewenste locatie worden afgeleverd, eenvoudiger kan het niet.

Mountainbike huren Leersum

Verschillende fietsen

Bijkomend voordeel van een Mountainbike huren Leersum is dat je altijd een goed onderhouden fiets hebt, prima afgesteld en geschikt om een mooie toer mee te fietsen. De verschillende maten fietsen, maken het mogelijk dat iedereen er lekker op kan fietsen. Aan de veiligheid is ook gedacht met een helm die je kunt gebruiken, tevens heb je om op de Utrechtse Heuvelrug te mogen fietsen ook een vignet nodig, deze wordt ook ter beschikking gesteld bij het huren van een fiets. Er zijn een aantal prachtige routes beschikbaar in de omgeving van Leersum die je kunt rijden, geniet van de vrijheid en de natuur om je heen.