5 december 2021
Trainen

Fitness in Deventer

Ik vond het nu wel eens tijd om wat sportiever te worden en wat kilo’s af te vallen. Hiervoor wilde ik wel begeleiding. Om deze reden ging ik dan ook op zoek naar een fitness in Deventer en op deze manier kwam ik dan in contact met deze fitness. Ik besloot eventjes rond te kijken op de website, en contact op te nemen met hen. Ze waren zeer vriendelijk. Ik besloot dus eens een bezoekje te brengen aan de fitness, aangezien dit pas een echt beeld zou kunnen geven hierover, ook al vond ik het telefoontje al zeer positief.

Mijn ervaring met deze fitness

In het begin was dit wel wat spannend, aangezien het zo lang geleden was dat ik nog gesport had. Nu is dit eigenlijk allemaal goed meegevallen! Ik merkte bijvoorbeeld dat deze mensen zeer rustig waren, me niet veroordeelden over hoe ik eruitzag of dat ik geen goede conditie had… Bovendien werd ik zeer deskundig ingelicht over de prijzen die gevraagd werden. Deze waren niet gratis natuurlijk, maar vielen al bij al wel nog mee voor wat ik ervoor terugkreeg. Ik heb dus de stap gezet. Intussen zijn we enkele maanden verder en kan ik zeggen dat het een goede beslissing is geweest om de stap te zetten. Ik word zeer goed gemotiveerd wanneer ik eens een mindere dag heb, ik ben intussen ook al enkele kilo’s afgevallen, ik voel me fitter en eigenlijk ook gewoonweg beter in mijn vel. Het heeft een goede invloed op mijn zelfvertrouwen. Kortom, ben je ook op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare fitness in Deventer? Dan raad ik je graag deze fitness aan!