5 december 2021
100pt

Een goedkope personal training in Arnhem vind je bij 100% PT

Wil je graag echte resultaten boeken op het gebied van fitness maar heb je een klein budget ter beschikking? Dan is een goedkope personal training Arnhem, bij 100% PT de ideale oplossing. 

Het fitnessen onder begeleiding van een echte professional 

Door middel van het fitnessen onder begeleiding van een personal trainer zul je gepushed worden om net die laatste extra setjes te doen en om deze uitvoeren in de juiste houding om zo blessures te voorkomen. De personal trainer van 100% PT is tevens studente aan de school of applied functional medicine. Hierdoor kan hij de cliënten breder en op een dieper niveau begeleiden. Naast de personal trainingen is hij aanbiedt biedt hij ook hulp bij blessures en andere gezondheidsproblemen. Met behulp van een personal trainer zul je gepushed worden om door te gaan  met de trainingen en niet op te geven. 

personal-coach

Zeer voordelige tarieven voor de personal trainingen

Als je een klein budget ter beschikking hebt en je op zoek bent naar goedkope personal training Arnhem ben je bij 100% PT absoluut aan het juiste adres. Zij bieden de personal trainingen namelijk aan voor zeer voordelige tarieven. Naast het intensief trainen is de juiste voeding ook van essentieel belang. Gebaseerd op het kennismakingsgesprek zal de personal trainer een op maat gemaakt voedingsschema opstellen zodat je op een lekkere en verantwoordelijke manier gezonder zult gaan leven en jouw gewenste fitness resultaten zult behalen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.