28 januari 2022

Dirk van duijvenbode is voor veel darters een voorbeeld!

Darten is een redelijk grote sport in Nederland en een hoop mensen spelen het, maar Nederland heeft ook een aantal goede darters. Veel jonge darters kijken ook op naar de goede darters, maar door hun prestaties wordt de sport ook groter. Een darter die voor veel kinderen een voorbeeld is, is de darter Dirk van Duijvenbode. Dirk is een Nederlandse darter die pas net meedraait op hoog niveau, maar een hoop kinderen zien hem als hun voorbeeld. Dirk dart zelf al zijn hele leven net als veel anderen kindern, maar maakt het ook zeker waar op hoog niveau. Als je het goed doet als darter wordt je voor veel mensen ook een voorbeeld, want hij is erg geliefd onder de mensen.

Eigen lijn

Om te beginnen met darten heb je natuurlijk spullen nodig, want als je geen pijlen hebt kan je vrij weinig. Je moet dus materialen hebben om te beginnen, maar tijdens het darten kunnen er ook spullen sneuvelen. Als je dus op hoog niveau dat ga je vanzelf zien dat er een hoop spullen kapot gaan, maar dat kan je niet voorkomen. Darter Dirk van Duijvenbode heeft dat slim opgelost, want die heeft gewoon zijn eigen lijn opgestart. Hij heeft namelijk allerlei producten met zijn naam en gezicht erop, waardoor hij en de mensen nooit geen spullen hebben. Hij gebruikt nu alleen nog maar zijn eigen producten, want hierdoor willen mensen natuurlijk ook de pijlen van hun idool. De producten zijn niet alleen voor Dirk zelf, maar ze zijn in veel meer andere winkels te verkrijgen.

Dirk van duijvenbode

Zijn carrière 

Dirk van Duijvenbode is de laatste tijd erg populair, maar is natuurlijk al veel langer bezig met zijn weg naar de top. Dirk kwam in het jaar 2011 al uit voor PDC(Professional Darts Corporation)en dit is een erg grote competitie, want hier spelen al jarenlang professionele darters. In deze competitie heeft die maar liefst twee keer de finale bereikt, maar hij heeft beide keren helaas niet gewonnen. Dit jaar deed Dirk het erg goed op het wereldkampioenschap, want hij kwam namelijk tot de kwartfinale. Dat is erg ver voor hem ,want het toernooi daarvoor kwam die tot de laatste 64.

Aubergine

Dirk van Duijvenbode is de laatste tijd erg populair en dat ligt niet alleen aan zijn prestaties, want zijn opkomst is heel erg bekend en uniek. Hij komt bij iedere wedstrijd namelijk op met keiharde hardstyle muziek, maar ook iedere keer met een aubergine in zijn hand. De aubergine in zijn hand refereert naar zijn werk buiten het darten, want hij werk bij een auberginekwekerij. Ze noemen hem dus ook de aubergines en dat komt dus door zijn kenmerkende opkomst.