5 december 2021
bootcamp Amsterdam

Bootcamp Amsterdam, een intensieve training

Bootcamp Amsterdam is sporten in groepsverband. Dit doe je in de buitenlucht onder begeleiding van een professionele training en met een leuke groep. Je kunt dit bijvoorbeeld doen als je graag fit, sterk, soepel en strak wilt worden, maar niet van sporten in de sportschool houd. Bootcamp Amsterdam trainingen bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltraining en fitness/ bootcamp oefeningen in de natuur. Dit is de  ideale workout om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de uitdagende omgeving. De bootcamp trainingen worden gegeven in het Westerpark in Amsterdam. Als je niet van buiten sporten houd, de groepslessen worden ook binnen gegeven.

Bootcamp Tai heeft bij de uitreiking van de Dutch Fitness Awards 2019 de prijs gewonnen in de categorie fitnessclub. Dit is voor het hoogst gewaardeerde fitnessclub van Amsterdam,. De klanten beoordelen ons met een 9+, waardoor ze ook de Golden Award hebben gewonnen.

De bootcamptraining is een training met veel variatie. Bij Bootcamp Tai ga je ongeveer 2 km hardlopen door het park. Tijdens het hardlopen stoppen ze meerdere keren om bepaalde delen van het lichaam te trainen. Het niveau is voor iedereen geschikt, voor zowel beginners als gevorderden.

bootcamp Amsterdam

 Andere soorten bootcamp trainingen

Er zijn ook BBB bootcamp trainingen. Deze zijn gefocust om de 3 B’s benen,billen en buik. Deze training wordt gegeven in een circuit vorm, waardoor het spieruithoudingsvermogen beter wordt. Een 30 minuten training die je de volgende dag zeker voelt.

Ook hebben ze een Tiener Bootcamp is voor jongens en meiden tussen de 13 & 17 jaar die lekker in de buitenlucht willen trainen met hun leeftijdsgenoten. Tijdens de tiener bootcamp mix je hardlopen, intervaltraining en verschillende fitnessoefeningen/bootcamp oefeningen.